niedziela Wrz 05
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Śnieżna ustawka
Śnieżna ustawka 7 Months ago Karma: 2
Natchniony wspomnieniami z lat młodzieńczych i dzisiejszym widokiem dziatwy obrzucającej się śnieżkami wpadłem na pewien pomysł. Mianowicie jeżeli w narodzie zaistniałaby ku temu wola, to może warto byłby się skrzyknąć i stoczyć śnieżną bitwę. Wszelkie detale do przedyskutowania. W grę pewnie wchodzą sobotnie lub niedzielne wieczory. Możnaby ustalić jakieś zasady czy jakiś scenariusz lub też zrobić klasyczne naparzanie bez żadnych zasad... Wstępnie pomyślałem o okolicach stoku w Sosnowcu na Zagórzu, ale jest to tylko luźna propozycja. Z racji tego, że na forum ktokolwiek zagląda bardzo rzadko, a do wielu nie mam innego kontaktu jak ten to roześlijcie wici do ludzi, którzy byliby skłonni w coś takiego wejść - niekoniecznie z pielo Optymalnie byłoby żeby zebrało się sporo osób (marzę o kilkudziesięciu ). Potem możnaby tez pozjeżdżać na jakichś jabłuszkach, pójść na jakieś jadło czy napitek czy co tam jeszcze wymyślimy.
What say you??!!
Kminek
Moderator
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

O: Śnieżna ustawka 7 Months ago Karma: 1
Jestem na TAK ... nawet bardzo bardzo na tak Nie wiem jak to będzie wyglądać od strony organizacyjnej, wydaje mi sie że może być problem z frekwencja. Ale w sumie jak by sie uprzeć ... to moze sie udać
Krzysiek
Fresh Boarder
graphgraph

O:Śnieżna ustawka 6 Months, 4 Weeks ago Karma: 0
bardzo dobry pomyśł, ja się też chcę, ale jak mi ktoś pożyczy kask, czy coś w tym stylu, bo z pielgrzymkowym składem, to ja się boję o moje zdrowie
Dominika
Junior Boarder
graphgraph

O:Śnieżna ustawka 6 Months, 4 Weeks ago Karma: 0
aa....to pewnie już po wszystkim
spóźniłam się?
Dominika
Junior Boarder
graphgraph

Go to topPage: 1
Moderators: Marek, kasiek, Kminek